Ndërlidhjet

SINGAPUR


Një studim i fundit thotë se Hong Kongu është qyteti më i shtrenjtë në botë, kurse pas tij vijnë Moska dhe Tokioja.
Nga 15 qytetet më të shtrenjta të botës, 11 janë në Azi.
Hulumtimet kanë treguar se Zelanda e Re dhe qytetet e Australisë janë më të lirat, por me standard më të lartë të jetesës.
Në Evropë, qyteti më i shtrenjtë është Londra, kurse në Shtetet e Bashkuara Nju Jorku.
XS
SM
MD
LG