Ndërlidhjet

BEOGRAD


Përfaqësuesit e ministrisë serbe të drejtësisë dhe të administratës ndërkombëtare në Kosovë janë dakorduar që gjykatësve dhe prokurorëve serbë, të cilët do të angazhohen në Kosovë, t’u sigurohet vendosje përkatëse, anëtarëve të familjes t’u sigurohet punësimi, dhe t’u mundësohet siguria.
UNMIK-u ka marrë përsipër që gjykatësve dhe prokurorëve t’u sigurojë vendosjen, kurse familjarët t’ua punësojë brenda 6 muajve, tha ministri serb i drejtësisë Vlladan Batiq pas takimit me përfaqësuesin e UNMIK-ut Zhak Kristian Kadi.
XS
SM
MD
LG