Ndërlidhjet

PODGORICË


Çfarëdo imponimi i zgjidhjes për shtetin e ardhshëm të Serbisë dhe Malit të Zi, do të rrënonte marrëveshjen e Baogradit, tha kryetari i Malit të Zi Millo Gjukanoviq.
Nëse bëhen përpjekje që përmes procesit të asocim-stabilizimit apo me karta kushtetuese, të imponohen zgjidhje për një bashkësi unitare, atëherë kjo do të hapë rrugën për rrënimin e marrëveshjes, tha Gjukanoviq.
XS
SM
MD
LG