Ndërlidhjet

PRISHTINË


Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë dhe Serbia kanë nënshkruar sot protokollin, i cili parasheh kthimin e gjyqtarëve serbë brenda sistemit juridik të Kosovës.
Protokolli zyrtarizon marrëveshjen e pak ditëve më parë mes autoriteteve të UNMIK-ut dhe atyre serbe.
Protokolli rregullon kushtet bazë për jetesë dhe punë të gjyqtarëve serbë në Kosovë.
XS
SM
MD
LG