Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara zhvillon sot një seancë të hapur ku do të marrin pjesë rreth 18 vende jo anëtare të Këshillit, për të diskutuar kërkesën e Shteteve të Bashkuara për imunitet të paqeruajtësve amerikanë nga Gjykata Ndërkombëtare e Hagës dhe veton amerikane lidhur me zgjatjen e misionit paqeruajtës në Bosnjë.
Misionit paqeruajtës në Bosnjë i mbaron afati të hënën e ardhshme më 15 korrik. Nëse nuk gjendet një kompromis, atëherë ky mision rrezikon vazhdimin.
XS
SM
MD
LG