Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropian pritet të miratojë sot reforma radikale, që lidhen me politika strikte të mjedisit dhe standartet për sigurinë e ushqimit, që duhet të respektohen nga bujqit evropianë.
15 vendet anëtare e kërkojnë një gjë të tillë para zgjerimit të Bashkimit Evropian.
XS
SM
MD
LG