Ndërlidhjet

PRAGË


Vendet afrikane të Saharës janë përplot fëmijë bonjakë, kurse një e treta e prindërve të tyre kanë vdekur nga pasojat e SIDA-s.
Raportin e kanë hartuar së bashku agjencitë e Kombeve të Bashkuara dhe Shtetet e Bashkuara, kurse e bënë publik në konferencën ndërkombëtare kundër SIDA-s që këtë javë mbahet në Barcelonë.
Raporti thotë se vitin e kaluar, 34 milionë fëmijë të Afrikës ishin bonjakë.
XS
SM
MD
LG