Ndërlidhjet

MITROVICË


Të drejtat e njeriut në Kosovë shkelen në të gjitha lëmitë e jetës, pavarësisht nga përkatësia etnike e qytetarëve, tha në raportin e tij vjetor Marek Antonio Novicki, ombudsmani i Kosovës.
Sipas Novickit, përgjegjësinë për këtë e mbajnë UNMIK-u dhe KFOR-i, sepse ato e përfaqësojnë pushtetin në Kosovë.
XS
SM
MD
LG