Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ushtarët amerikanë nga përbërja e forcave Rezervë Strategjike të NATO-s, nesër në Kosovë do t’i fillojnë stërvitjet një muajshe.
Nënkoloneli i forcave të KFOR-it, Gottfried Salchner tha se qëllimi i stërvitjeve, që do të zgjasin deri në 11 gusht, është përsosja e aftësive të këtyre forcave amerikane, dhe demonstrimi i vendosmërisë dhe përkushtimit të forcave të NATO-s në rajon.
XS
SM
MD
LG