Ndërlidhjet

UASHINGTON


Lufta kundër terrorizmit ndërkombëtar mbetet prioritet kryesor për Amerikën, tha presidenti i Shteteve të Bashkuara.
George Bush deklaroi se Departamenti për Sigurinë e Brendshme është element qenësor i strategjisë së Shteteve të Bashkuara për mbrojtjen e Amerikës.
“Ne jemi në luftë. Jemi në luftë të ndryshme nga ato që jemi mësuar, dhe do të jemi në luftë deri sa të fitojmë. Prandaj duhet ti drejtojmë resurset dhe prioritetet për të mbrojtur amerikanët. Kjo është sfida jonë më e madhe deri më sot”, tha presidenti amerikan George Bush.
XS
SM
MD
LG