Ndërlidhjet

BRUKSEL


Franca dhe Gjermania, dy vendet me sindikatat më të mëdha të bujqve, sot i kanë kundërshtuar planet e Komisionit Evropian për të reformuar fondet në bujqësi.
Franca dhe Gjermania kërkuan që ndryshimet të mos bëhen para vitit 2006.
Kryetari i Komisionit Evropian Romano Prodi tha se reformat i kanë marrë parasysh interesat e të gjithëve.
“Në të ardhmen, fermerët vetë do të vendosin për prodhimet sipas kushteve të tregut. Kjo do të rritë garën në sektorin e fermave"” tha Prodi.
XS
SM
MD
LG