Ndërlidhjet

BERLIN


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë tha se mbrojtja e të drejtave të njeriut duhet të jetë prioritare në të gjitha aksionet kundër terrorizmit ndërkombëtar.
Deklarata unanime, e miratuar pas takimit të Asamblesë Parlamentare të OSBE-së thotë se lufta kundër terrorizmit nuk duhet të përdoret për shtypjen e të drejtave të njeriut apo për qëllime tjera politike.
XS
SM
MD
LG