Ndërlidhjet

VJENË


“Do të jetë gabim fatal nëse bashkësia ndërkombëtare do të dështojë në dhënien e fondeve të mjaftueshme që të mbështesin kthimin e refugjatëve nga Kosova”, ka deklaruar Michael Steiner, kryeadministratori i Kosovës, në një intervistë për radion shtetërore austriake.
“Problemi i kthimit të rreth 240 mijë serbëve vazhdon të jetë i pazgjidhur, pasi vetëm disa mijëra janë kthyer deri tani”, ka thënë Steiner, ndërsa ka veçuar se UNMIK-u planifikon të përqëndrohet dhe në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar.
XS
SM
MD
LG