Ndërlidhjet

GJENEVË


Kombet e Bashkuara kanë kërkuar 800 milionë dollarë për të realizuar aktivitetet humanitare dhe projektet e rindëritmit në Afganistan, është bërë e ditur gjatë një konference donatorësh në Kombet e Bashkuara në Gjenevë.
Këto fonde duhen për të përmbushur nevojat urgjente për sektorët e shëndetësisë, ushqimit, strehimit dhe rindërtimit.
Deri tani bashkësia ndërkombëtare ka dhënë mbi 800 milionë dollarë ndihmë për Afganistanin.
XS
SM
MD
LG