Ndërlidhjet

ASHGABAT


Ministri afgan i Industrisë ka deklaruar pas bisedimeve në kryeqytetin e Turkmenistanit, Ashgabat, se transportuesi i gazit që planifikohet të ndërtohet nga fushat gazmbajtëse të Turkemnistanit në Afganitan dhe Pakistan mund të përfshijë dhe Indinë.
Propozimi ka ardhur nga grupi ndërkombëtar, që do të marrë përsipër ndërtimin e projektit, i cili llogaritet në 2 miliard dollarë.
XS
SM
MD
LG