Ndërlidhjet

SREBRENICË


Kreu i klerikëve myslimanë në Bosnjë, Mustafa Ceriç, drejtoi ceremoninë përkujtimore të masakrës së Srebrenicës, të organizuar në fshatin Potoçar.
Ceriç tha para 6 mijë pjesmarrësve se boshnjakët nuk kërkonin hakmarrje për këtë masakër ku u vranë 7 mijë meshkuj boshnjakë, por tha se drejtësia duhet të vihet në vend.
“Ne lutemi që dhimbja të kthehet në shpresë, që në vend të hakmarrjes të vijë drejtësia dhe lotët e nënave të bëhen kujtesë, kështu që Srebrenica dhe Nju Yorku nuk do të ndodhin sërish për askënd e askund”, tha Ceriç
XS
SM
MD
LG