Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti rus Vladimir Putin ka deklaruar se marrdhëniet mes Rusisë dhe Shteteve të Bashkuara tani bazohen në konceptin e ri të interesit kombëtar dhe kërcënimeve ndërkombëtare.
Uashingtoni dhe Moska ndajnë të njëjtat ide lidhur me çështjet e sigurisë, ka veçuar Putin.
“Partneriteti i besueshëm mes Rusisë dhe Shteteve të Bashkuara nuk është thjesht në interes të dy popujve, por ka gjithashtu një ndikim pozitiv në tërë sistemin e marrdhënieve ndërkombëtare dhe mbetet një nga përparësitë tona absolute”, tha Putin.
XS
SM
MD
LG