Ndërlidhjet

LONDËR


Figurat qëndrore të opozitës irakene dhe ish oficerët e ushtrisë irakene, kanë nisur një takim në Londër, ku po diskutojnë mundësinë e rrëzimit të Sadam Hyseinit.
Takimi, vendmbajtja e të cilit është ruajtur sekret, po përqëndrohet jo vetëm në rrugët e largimit të Sadam Hyseinit, por dhe rreth të ardhmes së Irakut, pas rrëzimit të mundshëm të diktatorit iraken.
XS
SM
MD
LG