Ndërlidhjet

BARCELONË


Ish presidenti amerikan Bill Clinton dhe ai jugafrikan Nelson Mandela i kanë thënë delagatëve në konferencën mbi SIDA-n në Barcelonë se nuk duhet të humbnin shpresat në luftimin e sëmundjes.
Mandela e cilësoi këtë sëmundje vrasësen e njerëzimit.
“SIDA po vret më shumë njerëz se janë vrarë në të gjitha luftrat dhe katastrofat natyrore në të shkuarën. SIDA është luftë kundër njerëzimit”, tha Mandela.
XS
SM
MD
LG