Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush, u ka bërë thirrje drejtuesve ekzekutivë të biznesit në vend t’i përmbahen etikës së korporatave.
Zoti Bush pohoi sërish vendosmërinë e administratës së tij për të hetuar ata që kryejnë veprën penale të mashtrimit. Më tej presidenti amerikan u shpreh se “një nga mënyrat më të mira për të siguruar rritjen e ekonomisë sonë është avancimi i përpjekjes për të qenë financiarisht të përgjegjshëm me paratë dhe kjo është ajo që do të zbatohet në Uashington D.C”.
XS
SM
MD
LG