Ndërlidhjet

STRASBURG


Sekretari i Përgjithshëm i Këshillit të Evropës, Valter Shvimer, ka shfaqur mbështetje të parezervë për përpjekjet e UNMIK-ut për një sistem gjyqësor shumëetnik në Kosovë.
Kjo do të kontribojë në zbatimin e mëtejmë të vlerave të Këshillit të Evropës në rajon si demokracia, të drejtat e njeriut dhe shteti ligjor.
XS
SM
MD
LG