Ndërlidhjet

TIRANË


Shefi i UNMIK-ut, Mihail Steiner, ka deklaruar në Tiranë, se heqja e institucioneve paralele serbe, prania e plotë policore dhe vendosja e një sigurie më të madhe janë pjesë e planit të autoriteteve ndërkombëtare për stabilizimin e rrethanave në veri të Kosovës.
Në konferencën për shtyp, në përfundim të vizitës dy ditëshë Shqipërisë, Mihail Steiner, ka thënë se populli i Kosovës duhet të jetë i sigurt në zbatimin e këtij plani.
XS
SM
MD
LG