Ndërlidhjet

KABUL


Qeveria afgane parashikon një defiçit buxhetor 257 milionë dollarë për vitin financiar që përfundon në mars të 2003.
Bashkësia ndërkombëtare ka dhënë qindra miliona dollarë si ndihmë apo kredi për Afganistanin, të cilat kanë shkuar drejtpërdrejt në projektet për zhvillim dhe nuk janë të lidhura me buxhetin e qeverisë.
XS
SM
MD
LG