Ndërlidhjet

PRAGË


Kuarteti diplomatik për Lindjen e Mesme e ka afirmuar mbështetjen për themelimin e shtetit palestinez brenda tre viteve, por ka mbetur i përçarë rreth rolit të Yasser Arafatit në të ardhmen.
Pas takimit në Nju Jork, përfaqësuesit e Kombeve të Bashkuara, Bashkimit Evropian dhe Rusisë thanë se e njohin Arafatin si lider legjitim të popullit palestinez.
Presidenti amerikan George Bush ka bërë thirrje për ndryshime në lidershipin palestinez.
XS
SM
MD
LG