Ndërlidhjet

PARIS


Presidenti i Çekisë Vaclav Havel e ka ndërprerë vizitën në Francë për arsye shëndetësore.
Pas takimeve të djeshme me presidentin dhe kryeministrin francez, Havel sot duhej të marrë pjesë në një festival në qytetin Avinjon.
XS
SM
MD
LG