Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë Zoran Xhinxhiq, ka kërkuar nga parlamenti të votojë ligjin kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar.
Sipas Xhinxhiqit vendi duhet të paiset me mekanizmat ligjorë të nevojshëm për të luftuar “djallin në rritje”.
Në bazë të legjistlacionit të ri një prokuror i pavaruar trajton rastet e krimit të organizuar dhe parashihet ngritja e njësive të posaçme në burgje për figurat mafioze dhe planin për një forcë speciale policore.
XS
SM
MD
LG