Ndërlidhjet

VIENË


Vendet e Evropës juglindore janë angazhuar të ndërmarrin masat e nevojshme për të përmbushur kërkesat e investitorëve, u tha në deklaratën e përbashkët të takimit në Vienë.
Masat e reja e parashohin ndryshimin e legjislacionit për thithjen e investimeve, lehtësimin e mekanizmave përcjellës dhe krijimin e kompanive të reja.
Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim parashikon se investimet e huaja në Evropën juglindore nuk do të mund t’i tejkalojnë 300 milionë eurot e vitit të kaluar.
XS
SM
MD
LG