Ndërlidhjet

UASHINGTON


“Jemi të kënaqur me veprimin e evropianëve për tu tërhequr nga ndërmarrja e masave të njëanshme tregtare. Këto masa nuk do ti ndihmonin Evropës, Shteteve të Bashkuara dhe sistemit të tregtisë botërore” – thuhet në kumtesën e përfaqësueses tregëtare amerikane, Josette Shiner. Zyrtarë në Bruksel janë shprehur se ky hap paraqet vetëm një shtyrje të përkohshme të ndërmarrjes së masave si përgjigje në vendimin e presidentit amerikan, George Bush për vendosjen e tarifave në shkallë 30% për importimin e çelikut.
XS
SM
MD
LG