Ndërlidhjet

UASHINGTON


Takimi i tetë i grupit Shtetet e Bashkuara – Rusi, i cili diskuton luftën kundër terrorizmit, do të zhvillohet në Uashington në fund të kësaj jave.
Delegacionet amerikane dhe ruse, që do të drejtohen përkatësisht nga nënsekretari amerikan i shtetit Richard Armitage dhe zëvendësministri i jashtëm rus, Trubnikov, do përqëndrohen në Afganistan, në Azinë qëndrore e jugore dhe Kaukaz.
XS
SM
MD
LG