Ndërlidhjet

ANKARA


Parlamenti i Turqisë nuk arriti numrin e domosdoshëm të deputetëve për të mbajtur sot seancën speciale për miratimin e zgjedhjeve të parakohshme, pasi anëtarët e koalicionit qeveritar dhe të disa partive opozitare e bojkotuan mbledhjen.
Ndërkaq, ish ministri i jashtëm i Turqisë, Ismail Xhem, ka kërkuar zyrtarisht regjistrimin e partisë së tij pro evropiane – Partia e Re e Turqisë.
XS
SM
MD
LG