Ndërlidhjet

Sërish PRISHTINË


Kryeadministratori Mihajl Shtajner ka shpërndarë sot pesë patentat e para të vozitjes, të fabrikuara në Mynih dhe të njohura në gjithë Evropën. Patentat janë punuar me një teknologji të lartë që rrit ndjeshëm sigurinë e tyre dhe vlejnë për një periudhë 10 vjeçare.
XS
SM
MD
LG