Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryetari i Kosovës Ibrahim Rugova dhe shefi i UNMIK-ut Mihail Steiner biseduan rreth gjendjes së sigurisë dhe bashkëpunimit të institucioneve të Kosovës dhe administratës ndërkombëtare.
“Bashkëpunimi me presidentin e Kosovës është i shkëlqyeshëm. Ne vazhdimisht jemi duke e bartur pushtetin në institucionet e Kosovës, dhe ky proces rrjedh shumë mirë”, tha Steiner pas takimit.
XS
SM
MD
LG