Ndërlidhjet

VLLADIVOSTOK


Shkencëtarë kinezë dhe koreano-jugor kanë kërkuar në një seminar ndërkombëtar të Gjeografisë, ndërrimin e emrit të Detit të Japonisë duke argumentuar se ky emërtim është i paligjshmëm. Studiuesi rus, Sergei Ganzei, pohoi se atëkohë ndryshimi i emrit nga ‘Det Lindor’ në ‘Det i Japonisë’ u bë pa konsensusin e Kinës dhe Koresë.
XS
SM
MD
LG