Ndërlidhjet

MOSKË


Të gjitha bankat dhe kompanitë ruse do të publikojnë rezultatet e tyre financiare në përputhje me standartet ndërkombëtare të sistemit të llogarive, duke filluar nga 1 janari i vitit 2004.
Kjo u bë e njohur përmes një deklarate të kryeministrit rus, Mikhail Kasyanov, çfarë sipas analistëve do të rrisë transparencën në ekonominë ruse.
XS
SM
MD
LG