Ndërlidhjet

TIRANË


Alfred Moisiu ka marrë sot zyrtarisht detyrën e presidentit të Republikës së Shqipërisë.
Presidenti Moisiu, i cili zëvendësoi në këtë detyrë zotin Rexhep Mejdani, ka premtuar se do të jetë presidenti i gjithë shqiptarëve, pavarësisht bindjeve politike dhe se do të jetë aktiv në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar.
XS
SM
MD
LG