Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Shtetet e Bashkuara nuk arritën të bllokojnë protokollin e ri të Kombeve të Bashkuara mbi parandalimin e torturës, e cila i lejon inspektimet e pavarura nëpër burgjet dhe qendrat e arrestit të terroristëve.
Zyrtarë amerikanë janë shprehur se inspektimet ndërkombëtare i cënojnë të drejtat e shteteve federale amerikane.
XS
SM
MD
LG