Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush tha se me miratimin e ligjeve të reja do të mbrohen investitorët dhe pronarët e aksioneve nga mashtrimet e korporatave.
Kjo qeveri do t’ hetojë, do t’i arrestojë dhe do t’i përndjekë drejtuesit e korporatave që e shkelin ligjin, tha presidenti amerikan.
XS
SM
MD
LG