Ndërlidhjet

KOSOVË


Parlamenti i Kosovës me shumicë votash ka miratuar ligjin për arsimin fillor dhe të mesëm.
Deputetët e aprovuan ligjin pas shqyrtimit të tij nen për nen. Në fund u vlerësua se ai është i harmonizuar dhe tash i mbetet Ministrisë së Arsimit që të bëjë plotësimet e ligjit në fjalë me ndryshimet e aprovuara. Nga ora 17:00 Parlamenti do të vazhdojë diskutimin e ligjit për arsimin e lartë.
XS
SM
MD
LG