Ndërlidhjet

PRISHTINË


Parlamenti i Kosovës me shumicë votash ka miratuar ligjin për arsimin fillor dhe të mesëm.
Por kanë refuzuar propozimin e qeverisë së Kosovës për projektligjin e arsimit të lartë, përkatësisht propozimin për legalizimin e Universitetit në veri të Mitrovicës.
XS
SM
MD
LG