Ndërlidhjet

MOSKË


Financieri dhe filantropisti George Soros, thotë se kundërshtarët e tij në Moskë po kërcënojnë të ardhmen e punës së fondacionit në Rusi. Pronarët e ngrehinës ku gjenden zyrat e fondacionit po provokojnë pa rrestur personelin dhe e gjithë kjo kulmoi kur ata i mbyllën brenda për 24 orë punonjësit – thuhet në një kumtesë të tij, lëshuar sot. Soros, një amerikan i lindur në Hungari, ka dhënë 700 milion dollarë në mbështetje të mediave të lira, zgjidhjes së konflikteve dhe zhvillimit rural në Rusi.
XS
SM
MD
LG