Ndërlidhjet

TETOVË


Familjarët e 12 maqedonasve të zhdukur nga Tetova dhe rrethina kanë bllokuar rrugën Tetovë – Shkup dhe kanë sinjalizuar se do të vazhdojnë me këto aksione derisa të marrin informacione mbi fatin e të afërmve të tyre.
Bllokimi i rrugës ka zgjatur prej orës 8 deri në orën 12.
XS
SM
MD
LG