Ndërlidhjet

UASHINGTON


Zëdhënësi i Departamentit të Shtetit ka bërë të ditur se 6 udhëheqës opozitarë irakenë janë ftuar në Uashington për bisedime mbi të ardhmen e Irakut.
Takimi planifikohet për muajin e ardhshëm dhe do të drejtohet nga nënsekretari i shtetit Marc Grossman dhe nënsekretari i mbrojtjes, Douglas Feith.
Qëllimi i takimit do të jetë bashkrendimi i punës së Uashingtonit me opozitën e Irakut, për largimin e Sadam Hyseinit.
XS
SM
MD
LG