Ndërlidhjet

LUGINA E PRESHEVËS


Në Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc përfunduan votimet për zgjedhjet lokale në këto komuna.
75 mijë vetë kanë pasur të drejtë vote, nga të cilët llogaritet se në Bujanoc kanë marrë pjesë mbi 50 për qind e votuesve, ndërsa pak më e ulët ka qenë pjesmarrja në Preshevë dhe Medvegjë.
Vëzhguesit vendas dhe të huaj, që po monitorojnë zgjedhjet, thanë se ato u zhvilluan qetësisht.
XS
SM
MD
LG