Ndërlidhjet

PARIS


“Franca në tërësi mbështet politikën e UNMIK-ut për zgjidhjen e situatës në Mitrovicë, kthimin e të zhvendosurve dhe qëndrimin se para nisjes së diskutimit mbi statusin përfundimtar të Kosovës, Kosova duhet t’i arrijë disa standarte të caktuara”, ka thënë kryeadministratori i Kosovës, Mihail Steiner, pas takimit me ministrin e jashtëm francez, Domenique de Vilpen.
Steiner ka pohuar se ministri i jashtëm francez “ka pranuar se nuk do të ketë ndarje të Kosovës”.
Mihail Steiner er është nisur sot në Nju Jork, ku do të paraqesë nesër raportin e rregullt në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG