Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropian ka ofruar dhe 30 milionë euro shtesë në programet ekzistuese të bashkëpunimit ndërkufitar, në rajonet kufitare me vendet kandidate për të hyrë në Bashkimin Evropian.
Fondet shtesë, përfshijnë programe në fushat e transportit, aftësimit dhe bashkëpunimit ndërkulturor në vende si Estonia, Polonia, Çekia, Sllovakia, Hungaria, Sllovenia, Bullgaria dhe Qiproja.
XS
SM
MD
LG