Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush, nënshkroi pasdite ligjin mbi masat në rast të korrupsionit dhe mashtrimit në llogari të kompanive amerikane.
‘Me këtë ligj të ri dhe të ashpër ne do të të veprojmë kundër atyre që tronditën besimin në tregjet tona, duke përdorur autoritetin e plotë të qeverisë për të dënuar keqbërësit dhe për të mbrojtur të drejtat dhe interesat e punonjësve dhe investitorëve amerikanë’ – tha presidenti George Bush.
XS
SM
MD
LG