Ndërlidhjet

BANDAR BEGAUAN – BRUNEI


Vendet pjesëmarrëse në takimin e Bruneit, ku përfaqësohen 10 vende të Azisë juglindore dhe 13 vende të tjera, ku përfshihen Shtetet e Bashkuara, Japonia e Kina, kanë rënë dakort të punojnë së bashku në luftën kundër terrorizmit.
Kjo parasheh shkëmbimin e informacionit dhe ngritjen e struktuarave të inteligjencës financiare, në mënyrë që të pengojnë qasjen e terroristëve në sistemet fianciare të këtyre vendeve.
XS
SM
MD
LG