Ndërlidhjet

BEOGRAD


Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, BERZH, ka nënshkruar dhënien e një kredie 15 vjeçare në vlerë prej 76 milion euro për Serbinë, që do të përdoret për rihabilitimin e 850 kilometrave rrugë. Me të njëjtin rast, Shtetet e Bashkuara u dorëzuan autoriteteve serbe 500 mijë dollarë që gjithashtu do të përdoren për financimin e projektit për ndërtimin e magjistraleve kryesore.
XS
SM
MD
LG