Ndërlidhjet

BEOGRAD


Qeveria Jugosllave prej sot ka filluar me zbatimin e rregullave lidhur me kalimin e linjës kufitare me Kosovën, të administruar nga Kombet e Bashkuara.
Kufiri administrativ mund të kalohet në 10 vendkalime kufitare, por për kalim në pika të tjera nevojitet leje speciale dhe parashihen gjoba e dënime për kalime ilegale.
XS
SM
MD
LG