Ndërlidhjet

ANKARA


Parlamenti i Turqisë ka votuar sot ligjin për heqjen e dënimit me vdekje në kohë paqeje.
Ky ligj shënon një hap të rëndësishëm në përpjekjet e Turqisë, për të pasur një legjistlacion në përputhje me standartet dhe kërkesat e Bashkimit Evropian, çfarë është e domosdoshme për anëtarësimin në këtë Bashkim.
XS
SM
MD
LG